30 Nisan 2013 Salı

Mail adresi değiştirme


Kayıtlı e-posta adresinizi Bets10 hesabınızdaki "Kişisel Bilgilerim" sayfasında kendiniz güncelleyebilmeniz ne yazık ki güvenlik nedenlerinden dolayı mümkün değildir. Bu değişikliğin bizim tarafımızdan tamamlanabilmesi için kaydetmek istediğiniz, Bets10 sitesinde daha önce kullanılmamış, yeni e-posta adresinizden belge@bets10.com adresimize kimlik belgenizin önlü arkalı resmini ve adres doğrulama belgenizi göndermeniz gerekmektedir.

Kimlik belgesi: Nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport

Adres doğrulama belgesi: Adresinize gönderilmiş, adres bilgilerinizi gösteren bir belge (kredi kartı ekstresi, elektrik/su/telefon faturası) veya ikametgah.

Gerekli kontroller yapıldıktan sonra e-posta adresiniz 72 saat içinde güncellenecektir.

Gönderdiğiniz mail içerisinde eski e-posta adresinizi ve e-posta değişikliği talebinizi belirtmeyi lütfen unutmayınız.

Kimliğinizi dilerseniz bir tarayıcı yardımı ile taratabilir ya da dijital bir fotoğraf makinesi ya da cep telefonunuzun kamerası yardımı ile fotoğrafını çekerek yollayabilirsiniz. Göndereceginiz belgelerin renkli olmasına ve net bir şekilde okunabilir olmasına lütfen dikkat ediniz.

Önemli Not: Finans biriminin gerekli görmesi durumunda e-posta adresi değişikliğiniz için yukarıda belirtilen belgeler haricinde sizden başka belgeler de talep edilebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder