23 Nisan 2013 Salı

Belge Gönderirken Yapmanız Gerekenler



Hesap onay işlemleriniz mümkün olan en kısa sürede tamamlanması ve finansal işlemlerinize sorunsuz olarak devam edebilmeniz için onay belgelerinizi doğru formatda, okunaklı ve net iletmeniz gereklidir. Belgelerinizi iletirken aşağıda belirtilen noktalara dikkat ederseniz onay işlemi en geç 72 saat içerisinde tamamlanacaktır.

1- Kimlik Kopyası

Kimlik belgesi olarak geçerli olan belgeler : Nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport

Bu belgeleri gönderirken üzerinde yazan herhangi bir bilgiyi gizlememelisiniz.
Belgeleriniz renkli olmalıdır.

2- Kredi Kartı Kopyası

Para yatırmada kullandığınız kartın resmini gönderirken üzerinde bulunan bazı bilgilerini bizden gizleyebilirsiniz. Örneğin, kartınızın arka yüzünde bulunan güvenlik numarasını kapatabilir veya kartınızın ön yüzdeki 16 haneli kredi kartı numaranızın ilk 12 hanesini de saklayabilirsiniz. Kartın üzerindeki isminizin ve kart numaranızın son 4 hanesinin görülmesi gereklidir.

3- Kredi Kartı Hesap Özet Kopyası (Kart ekstresi)

Kart onay işleminizin tamamlanabilmesi için para yatırmada kullandığınız karta ait, sitemize olan harcamalarının ve kart numaralarının göründüğü bir ekstrenizi de göndermeniz gerekmektedir.

Eğer para yatırdığınız kart bir kredi kartı değilse, ekstre yerine kart numaralarınızın göründüğü bir adet ATM fişini veya bankanızdan alabileceğiniz hesap özetlerinizi gösteren bir belgeyi bize gönderebilirsiniz.
Ekstreniz henüz elinize ulaşmadı ise; bu durumda ekstre yerine geçebilecek bir belgeyi (ATM'den alacağınız sitemize yapmış olduğunuz harcamalarınızı gösteren makbuz veya İnternet bankacılığını kullanarak alacağınız ekran görüntüsü) göndermeniz kartınızı onaylayabilmemiz için yeterli olacaktır.
Ekstrenizde adres bilgileriniz yer alıyor ise ayrıca adres belgesi göndermenize gerek yoktur.

Kullandığınız kart eğer sanal kart ise bu durumda sanal kartınızın bağlı olduğu ana kartın yada hesabın ekstersini/hesap özetini göndermeniz gereklidir.

4- Adres Gösteren Bir Belge

Adres belgesi için geçerli olan belgeler : Adınıza ait bir fatura(telefon, elektrik, su, internet vs.), kredi kartı ekstresi veya ikametgah.

BU KONUDA DİKKAT EDİLECEK DİĞER NOKTALAR:

Word dökümanı halindeki belgeleri ne yazık ki kabul edemiyoruz. Lütfen ekstrenizi bankanızın size gonderdigi sekilde, pdf veya jpeg formatinda ve mailinize ek olarak bize gonderiniz.
Slayt show olarak gönderilen görüntüler (Power Point dosyaları) kabul edilmemektedir.
Göndereceğiniz tüm belgeler renki ve de okunaklı olmalıdır.
Belgelerinizin tümünü müşteri hizmetleri hesabınıza giriş yaptıkdan sonra sol menüden "Belge Gönder" bölümününü açıp göndermeniz mümkündür. Yine aynı sayfaya giriş yaparak göndermiş olduğunuz belgelerinizin onay durumunu takip edebilir vede finans birimimizin belge onay işleminiz hakkında size göndermiş olduğu cevapları okuyabilirsiniz.
Bu belgeleri göndermenizin en kolay yolu bir dijital fotoğraf makinesi yardımıyla, belgelerinizin fotoğrafını çekip bize e-posta yoluyla göndermenizdir. Eger böyle bir imkan yoksa ikinci kolay yöntem, bu belgeleri bir scanner (tarayıcı) vasıtasıyla taratarak yine e-posta yoluyla bize ulaştırmanızdır. Eğer tarayıcınız yok ise bu hizmeti herhangi bir internet kafeden temin edebilirsiniz. Bu belgeleri bize gönderirken, belgelerinizin okunaklı olmasına dikkat ediniz
Belgelerinizi hesabınız adktif ise belge gönder sayfasından yükeleyebilir, hesabınız altif değilse belge@bets10.com adresine eposta ile gönderebilirsinzi.

0 yorum:

Yorum Gönder