28 Şubat 2013 Perşembe

Bets10 Raked El Kampanyasıyla Kazanın


Hem nakit kazanın, Hem de Paris’ de savaş uçağı deneyimi yaşayın!

Kampanya süresince 100 Raked el seviyesine ulaşan her oyuncu muhteşem bir ödüle daha hak kazanıyor! Her hangi bir seviyede 100 raked ele ulaşan her oyuncu, kampanya bitiminde düzenlenecek “Paris’de Savaş Uçağı Paketi” ödüllü freeroll turnuvasına katılmaya hak kazanıyor. Bu Freeroll turnuvasında ilk 3′ e giren oyuncular, gerçek bir savaş uçağı ile heyecan dolu bir bir hafta sonu geçirmek için Paris’e gidiyor. Her bir paketin değeri tam 3000 Euro.

Savaş Uçağı Paketi ödüllü Freeroll Turnuvası (Superweekend Package) :

“Programlı Turnuvalar” > “Special” > “Raked Hands Fighter Jet Freeroll”

Tarih : 4 Nisan 2013 saat 20:00

Her gün güncellenen Raked El sıralaması ve nakit ödül detayları için : “Hesabım” > “€50k Raked Hands Fighter Jet”

Oynayabildiğiniz kadar raked el oynayın, 50 000 Euro değerindeki ödül paketinden payınızı alın

Sonrasında da Paris’e savaş uçağı deneyimi yaşamaya gidin!

Bets10 Raked El Turnuvası, 1 Mart 02:00 – 31 Mart 02:00 arası oynadığınız raked ellerin kaydedildiği raked el yarışıdır. Kayıt yok! çekiliş yok! Sadece poker masalarında oyun oynayarak kazandığınız raked eller ile genel sıralamaya girin ve ödülünüzü alın.

Şartlar ve Koşullar

  1. Kampanyaya sadece blind miktarı €0,10/0,20 ve üstü nakit masalar dahildir
  2. Ödüller 5 Nisan 2013 tarihinde oyuncuların poker hesaplarına yatırılacaktır.
  3. Raked El : kağıt dağıtılan bir oyuncunun pota katkıda bulundugu, ve o pottan poker odasının komisyon aldığı eldir.
  4. Bir oyuncu birden fazla seviyede sıralamaya girip, birden fazla ödül alabilir.
  5. Freeroll turnıvasına (Raked Hands Fighter Jet) katılmaya hak kazanan kullanıcılar, ilgili turnuvalara önceden davet edileceklerdir.
  6. Bir oyuncunun freeroll turnuvasındaki başlangıç çip sayısı, o oyuncunun kampanya süresince ilgili seviyede kazandığı raked el kadardır. Bir oyuncunun maksimum 5000 başlangıç çipi alabilir.
  7. Freeroll turnuvalarındaki ilk seviyede (12 dakika) masadan kalkılması halinde, otomatik olarak turnuvadan elenilir.
  8. Savaş Uçağı Paketinin(Fighter Jet Package) değeri 3000 Euro’dur. 19-21 Nisan tarihleri arasında Paris’de iki kişilik konaklama ve 500 Euro genel harcama parasından olusur.Savaş Uçağı deneyimi sadece bir kişiliktir
  9. Savaş Uçağı deneyimi için kazanan oyuncunun boy, kilo, genel kondisyon gibi bazı kıstaslara uygun olması istenebilir.
  10. Savaş Uçağı deneyiminin gerçekleşmesi hava şartlarına bağlıdır. Hava şartlarının müsait olmaması durumunda iptal edilebilir. Kazanan oyuncu Fransa’ya ulaştıktan sonra dahi oluşabilecek böyle bir iptal durumunu baştan kabul eder.
  11. Savaş Uçağı deneyimine katılamayacak oyuncular, bu ödül yerine 2500 Euro değerindeki WSOP mini paketi ödülünü tercih edebilirler.
  12. WSOP mini paketi ödülü $1000 Buy-in, konaklama ve hava yolu ile ulaşımdan ulaşır. Bu ödül ile ilgili detaylar, WSOP genel turnuva programı açıklandıktan sonra belli olacaktır.
  13. Bets10 kampanyayı suistimal ettiğini düşündüğü kullanıcıların hesaplarını kapatma hakkını saklı tutar.

0 yorum:

Yorum Gönder