11 Ekim 2011 Salı

Bets10 Giriş Sorunu

Bets10'a girişte problem yaşayanlar bilgisayarlarında şu ayarları yapsınlar.Özellikle Sertifika hatası alanlar bu ayarları yapsınlar! Bu ayarları yaptıktan sonra sertifika problemide yaşamayacaksınız!

1- Bilgisayarda "Masa üstü" veya "Denetim Masası" açılır. "Ağ ve internet bağlantıları" bölümünde 'ağ bağlantıları'na tıklanır.

2- Açılan yeni ekranda görülen "yerel ağ bağlantıları"nın üzerine gelerek mouse'ta sağa tıklanıyor. Kullanıcının karşısına çıkan yazılı bölümde "özellikler"e tıklar.


3- Açılan yeni ekranda "internet iletişim kuralları (TCP/IP)" bölümünün üzerine gelinir ve yine "özellikler" adlı bölümü işaretlenir.

4- Yeni açılan pencerede "Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullanın" yazılı bölüme gelerek, yuvarlakla işaretli yere tıklanır. "Yeğlenen DNS sunucusu" ve "Diğer DNS sunucusu" bölümlerindeki kutulara yeni DNS numaraları yazılır..

5- Yazılacak dnsler: 208.67.222.222. / 208.67.220.220 veya 8.8.8.8 / 8.8.4.4

6- Yazdığımız dns'leri kaydediyoruz.

7- Tüm sayfaları kapatıyoruz ve yeniden açıyoruz, yinede girmiyorsa bu ayarları yaptıktan sonra bilgisayarı bir kere kapatıp açıyoruz.


Bilgisayarı kapatıp açmak istemiyorum diyorsanız o zaman şu işlemi yapıyorsunuz : "Başlat çalıştır" cmd yazıyoruz çıkan sayfaya "ipconfig/flushdns" yazarak temizliyoruz dns'lerimiz değişmiştir..


Videolu Anlatım


0 yorum:

Yorum Gönder